Thursday, December 6, 2007

Schwarzberg nagu Mustamäe

Kuna pole olnud mahti Lembitu kummutisahtlit uurima minna, siis panen siia paar lehekülge kirikuraamatust. Pärit on need lehed allikast http://www.eha.ee/saaga/
Tegemist siis Kadrina kirikuraamatuga aastatest 1884-1897.



Palju siin sugulasi või kuidas nad sugulased on - mina täpselt ei tea. Teise lehe keskpaigas peaks olema kindlalt "omad". Mihklil ja Liisul oli esimene laps Johannes kes on abiellunud Leeno Johanna Turbaniga ja kust edasi juba riburada kõik meie. Selle raamatu lõppedes jäi Marta sünnini veel 1 aasta.

6 comments:

helle said...

Johhanese ja Leena leidsin üles. Ma ei saa aru, kust tuli siis see Heleene variant - mis nime ma teadsin
neiu Turbanil olevat.
Üks Mihkel figureerib seal ka:)

helle said...

Viga nime õigekirjas - Johannes ikka.
Nii et Sul on kindlalt suguvõsa nimi?

Mihkel said...

Uurides sealt samast allikast Turbanite järgi, siis figureerib seal nimi Lena Johanna - sama ka sünnimeetrikas: 23.01.1878 sündinud tüdruk Lena Johanna.

Kui hästi vaadata, siis on seal (vist) Mihkel Mihkli poeg :-)

Eppppp said...

Justin uuris seda eile õhtul hoolega. Tema tellis kaks aastat tgasi USAs mormoonide arhiivist meie perekonna kohta materjale (enda pere kohta muidugi ka, see on USA ja maailma üks paremaid nimearhiive seal). Ja ta sai sellesama raamatu fotokoopia sealt.

helle said...

Inglismaa Tiit (seepärast kohanimeline epiteet, et meil endil on ka perekonnas Tiit) lasi mingil firmal(?) uurida meie isapoolset sugupuud. Seal on kõik kirjas - kes, mis, kus, millesse suri, isegi ametid. Väääga põnev materjal!

Muide, on oodata Tiidu (ikka selle Inglismaa) saabumist blogisse.

ELO said...

Blogi läheb järjest põnevamaks ! Tere tulemast uustulnukatele !!